Events

KORTREIST MAT
SERVERT PÅ KAIKANTEN

Events

RESTAURANT SKATA

På øya Skata, som ligger i mellom Sauøya og Henningsvær, ligger vår Restaurant SKATA. Her tilbyr vi gode matopplevelser tuftet på lokale råvarer og lokale mattradisjoner.

Restauranten ligger kun en kort, spektakulær tur på 900 meter fra sentrum. Restauranten ligger i det gamle fiskebruket Skata, i det som en gang var Sløyeskuret, hvor torsken ble tatt rett inn fra båtene og inn på fiskebruket. Her har vi servere opp til 120 personer, et eget rom for private middager og et loungebibliotek hvor du kan slappe av med god drikke før og etter middag

På kaia har vi vår uteservering hvor kan du nyte gode sommerretter med kald drikke blant god venner. Det som her er helt unikt, er at nordavinden ikke treffer deg på skuldrene når du sitter og nyter en lang sommerdag på Lofoten Arctic Restaurant Skata.

 

KAFÉ KNUSARN

I første etasje av Henningsvær Vertshus finne du Lofoten Arctic sin lille Kafè. Her kan du komme innom for en varm kaffe, nyte godt bakverk og kaker.

Vi tilbyr også et utvalg av gode lunsjretter som er laget med lokale råvarer og lokale mattradisjoner, og helst fra råvarer tatt rett utenfor dørene. I samme lokale kan du få informasjon om hva du kan oppleve i Henningsvær og Lofoten via vårt besøkssenter Visit Henningsvær og du kan faktisk booke en opplevelse før kaffen har rukket å bli kaldt!

ARCTIC CATERING LEVERER DER DU ER!

Vårt catering konsept tilbyr alt fra piknik på fjellet til femretters festmiddag. Vi kan levere til alle events, alt fra piknik i Lofotnaturen til festlige anledninger.

Våre kokker leverer varm og kald mat til alle anledninger, til private så vel som til bedrifter, lag og foreninger. Fokus er på kvalitet, punktlig leveranse, matglede og ikke minst er vi veldig glade i lokale råvarer og mattradisjoner fra Lofoten.

Vi produserer det meste av maten fra grunnen av, og vi kan garantere bruk av friske råvarer. Vi har faglærte kokker med lang erfaring, noe som gir oss muligheten til å skreddersy mat med særpreg tilpasset hver enkelt bestilling.

Hos oss er ikke menyen en begrensning og vi leverer gjerne noe som du har lyst på, og hvis det er noe tradisjonsmat med lokale råvarer blir vi ekstra motiverte.

Målet er å stimulere dine sanser og opplevelse av god mat laget med kjærlighet. Du skal føle deg trygg som vert eller vertinne når du velger oss som din cateringleverandør.

Last ned vår Julecatering meny her

Ta kontakt med oss her

Det tilkommer et transportgebyr på levering av catering utenfor 30 min kjøring fra Henningsvær. 

Pakker/Kampanjer