Events

KORTREIST MAT
SERVERT PÅ KAIKANTEN

Events

RESTAURANT SKATA

På øya Skata, som ligger i mellom Sauøya og Henningsvær, ligger vår Restaurant SKATA. Her tilbyr vi gode matopplevelser tuftet på lokale råvarer og lokale mattradisjoner.

Restauranten ligger kun en kort, spektakulær tur på 900 meter fra sentrum. Restauranten ligger i det gamle fiskebruket Skata, i det som en gang var Sløyeskuret, hvor torsken ble tatt rett inn fra båtene og inn på fiskebruket. Her har vi servere opp til 120 personer, et eget rom for private middager og et loungebibliotek hvor du kan slappe av med god drikke før og etter middag

På kaia har vi vår uteservering hvor kan du nyte gode sommerretter med kald drikke blant god venner. Det som her er helt unikt, er at nordavinden ikke treffer deg på skuldrene når du sitter og nyter en lang sommerdag på Lofoten Arctic Restaurant Skata.

 

KAFÉ KNUSARN

I første etasje av Henningsvær Vertshus finne du Lofoten Arctic sin lille Kafè. Her kan du komme innom for en varm kaffe, nyte godt bakverk og kaker.

Vi tilbyr også et utvalg av gode lunsjretter som er laget med lokale råvarer og lokale mattradisjoner, og helst fra råvarer tatt rett utenfor dørene. I samme lokale kan du få informasjon om hva du kan oppleve i Henningsvær og Lofoten via vårt besøkssenter Visit Henningsvær og du kan faktisk booke en opplevelse før kaffen har rukket å bli kaldt!

Nothing to show. You must configure the data source of the widget.

Pakker/Kampanjer